Over ons
Onze persoonlijke benadering

Een haarcreatie moet bij je passen. Niet alleen bij je uiterlijke kenmerken zoals de vorm van je gezicht en de kleur van je huid, maar zeker ook bij je uitstraling en karakter. Met je haar laat je immers zien wie je bent. Het creëren van een goede coupe vraagt volgens ons dan ook steeds om een persoonlijke benadering waarin kwaliteit en creativiteit samenkomen. Hier worden onze haarstylisten regelmatig in getraind, waardoor zij bekend zijn met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van knippen en kleuren.

Daarnaast geloven wij dat het verschil wordt bepaald door details. Wij letten hierop. Niet alleen bij het knippen en kleuren van je haar, maar tijdens je gehele bezoek aan onze salon én in onze service. Wij zijn pas tevreden wanneer je met een blij gevoel onze salon verlaat!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom in onze salon!

Topstylist

Laura

“Ik werk al ruim tien jaar met veel enthousiasme bij Kam Kam Kappers. Als topstylist ben ik gespecialiseerd in zowel ‘dames’ als ‘heren’ en sinds 2022 ben ik ook de eigenaresse van de salon. Mijn liefde voor het kappersvak is groot. Dit betreft alle facetten; van het zorgen voor de luxe beleving tijdens het bezoek aan de salon tot aan het creatief bezig zijn met haar en oprecht adviseren. Alles vereist vakmanschap. Een haarcreatie moet bijvoorbeeld zowel bij je gezichtsvorm, je kleding als bij je persoonlijkheid passen. Mijn dag kan niet meer stuk als jij, voorzien van een passende look, tevreden en blij de salon verlaat.”

Topstylist

BEAU

“Als topstylist is het mijn doel om je stralend onze salon te laten verlaten en om een kapsel te creëren dat helemaal bij jou past. Je kunt daarom rekenen op eerlijk advies om zo samen tot het beste resultaat te komen. Al ruim tien jaar ben ik actief als stylist, zowel binnen als buiten Delft. Daarnaast heb ik eerder bij Kam Kam Kappers gewerkt. Nu ben ik terug en sta ik met veel plezier klaar om jou te voorzien van een nieuwe coupe!”

 

Haarstylist

PETERSON

“Mijn naam is Peterson schenkels ik ben 22 jaar. Ik knip nu actief 1,5 jaar heren mee in de salon. Het kappersvak is letterlijk met de paplepel ingegoten, meerendeel van mijn familie is kapper. Mijn passie voor dit beroep kwam op latere leeftijd, toen ik 19 was. Het begon als een vakantiebaan bij mijn vader in zijn winkel waardoor mijn passie en nieuwsgierigheid ontstond.

Wat ik zo mooi vind aan dit vak is om mijn advies en kennis over te brengen aan mijn klanten en samen tot een mooi eindresultaat te komen. Ik vind het erg tof om mijn creativiteit uit te kunnen oefenen en interactie met mijn klant te hebben. Wie weet mag ik jou binnenkort ontvangen in mijn stoel en voorzien van mooi haar!”

Mayke KamKam

Allround Haarstylist

Mayke

“Mijn naam is Mayke de Beer (21 jaar). Kleuren is mijn specialiteit, het liefst maak ik heel de dag mooie highlights en balayage’s. Begin januari 2024 ben ik naar Delft verhuisd voor de liefde, oorspronkelijk kom ik uit Friesland. Nu werk ik met veel plezier bij Kam Kam. In de laatste 2 jaar van mijn opleiding heb tegelijk ook praktijkervaring opgedaan. Inmiddels ben ik al ruim een jaar actief als haarstylist. Mijn passie voor haar het kappersvak is groot en ik kan niet wachten om je dat te laten ervaren!”

 

Wij zoeken jou

Lijk het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw cv en motivatie naar info@kamkam.nl of whatsapp ons.

Menu